Page content

article content

Vermageren met Skinny Love

Niet zo evident om te vermageren

We horen het wel vaker dat een grote groep mensen het niet zo evident vindt om te vermageren.

Maar eigenlijk is het niet zo moeilijk.

Bij Megabruin hebben we de juiste producten die je helpen om die overtollige kilo’s kwijt te spelen. Wil jij ook vermageren en weer zelfzekerder zijn? Ontdek dan de producten van Skinny Love, waarmee je op een gezonde manier vermagert. Benieuwd? Vandaag vertellen we je er meer over.

Skinny Love: wat is het?

Er bestaan zoveel manieren om te vermageren en er zijn zo’n duizend verschillende diëten.
Na een tijdje weet je zelf niet meer wat écht werkt. Veel van deze diëten beloven een enorm gewichtsverlies in korte tijd, maar wat ze niet vertellen is dat deze manier vaak heel ongezond is. Bij een extreem dieet wordt er vaak enkel op sappen en soepen geleefd, waardoor je lichaam niet genoeg voedingsstoffen krijgt. En het nadeel is dat na het dieet de kilo’s er weer vliegensvlug bijkomen! Maar hoe vermager je dan wel goed?

Gezond

Je vermagert best op een gezonde manier, en dat doe je met de producten van Skinny Love.
Deze producten zijn 100% natuurlijk en vullen een gezonde levensstijl aan. En nee, je hoeft echt niet overdadig gezond te doen: zorg gewoon voor een beetje beweging, probeer gezonder te eten en gebruik de shakes van Skinny Love. Op deze manier zal je zeker effect zien!

2 Shakes

De Skinny Love vermageringskuur bestaat uit 2 shakes, die je in de ochtend en in de namiddag gebruikt naast een normaal voedingspatroon. Deze shakes bevatten een mengsel van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden die je oplost in water. Ze dienen absoluut niet als maaltijdvervanger, maar als gezonde aanvulling op een normaal eetpatroon. Daardoor krijg je wel de juiste en genoeg voedingsstoffen binnen, wat je bij een extreem dieet niet krijgt! De kracht van Skinny Love zit in de combinatie van natuurlijke ingrediënten, deze helpen je gezond en effectief te vermageren.

Het verhaal achter Skinny Love

De oprichter van Skinny Love, Alain Indria, heeft al meer dan 40 jaar ervaring in dieetvoeding. Zijn moeder heeft in het jaar 1972 Lombardia opgericht, dit is de allereerste dieetwinkel in België. Dit concept is dan verder uitgegroeid tot biowinkel en restaurant. De oprichter is dus letterlijk opgegroeid tussen de gezonde voeding en hij kent alles van diëten.

Indria wou vroeger zelf een groot aantal kilo’s kwijtspelen en ontwikkelde daarom zijn eigen shakes op basis van natuurlijke ingrediënten. Het was absoluut niet de bedoeling om deze op de markt te brengen, hij maakte zijn shakes puur voor eigen gebruik. Na amper één maand was hij al 9,5 kilo vermagerd en in totaal is hij zelfs meer dan 20 kilo kwijtgespeeld! Natuurlijk kreeg hij door zijn gewichtsverlies veel interesse uit zijn kennissenkring, zij vroegen hem of hij de producten op de markt wou brengen en zo is Skinny Love begonnen: ontstaan op verzoek van mensen die wisten dat het product zo goed werkt.

Wetenschappelijk bewezen & puur natuur

De werking van de producten is onderzocht en wetenschappelijk bewezen.
De shakes bestaan alleen maar uit natuurlijke ingrediënten die de calorie-inname uit slechte koolhydraten (suikers) en vetten vermindert. De ingrediënten zijn pompelmoes, matcha, kurkuma, citroen, brandnetel, gember, groene koffie-extract en cactusvijg. Enkel het beste van moeder natuur en stuk voor stuk ingrediënten die gekend zijn om hun goede werking!

Kort uitgelegd zorgen de producten voor: Een verzadigd gevoel waardoor je minder eet en je drang naar zoetigheden afneemt.

  • Een reiniging van het lichaam door de combinatie van goede ingrediënten.
  • Meer vitale energie.
  • Een stralende huid door de gezonde en natuurlijke ingrediënten.
  • Ondersteuning, want de goede samenstelling ondersteunt het vermageren.

Wil jij ook graag op een gezonde manier vermageren met de producten van Skinny Love?
Je kan ons altijd bellen voor meer informatie of kom even langs bij ons Megabruin Zonnecenter voor advies op maat!

PS: hou onze pagina met Sunny Tips in de gaten, want hier delen wij de leukste acties en weetjes. Zo blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws.

Megabruin & Skinny Love, een goede combinatie

Prijs Skinny Love

Succes

Het Megabruin-team

Comment Section

0 reacties op “Vermageren met Skinny Love

Plaats een reactie


*