Page content

article content

Wittere tanden | WHiTE@HOME | Megabruin

Wittere tanden, wie wilt er geen stralende glimlach?
Het kan nu van thuis uit met WHiTE@HOME.

Stralende glimlach

Iedereen wil graag een prachtig wit gebit maar spijtig genoeg hebben we niet allemaal zoveel geluk!
De kleur van het gebit verschilt namelijk van persoon tot persoon en het is vaak genetisch bepaald. Terwijl sommigen onder ons gezegend zijn met prachtig witte tanden, is dit voor anderen niet weggelegd.

Tanden bleken

Vroeger was het alleen mogelijk om je tanden te laten bleken bij een specialist, maar nu bestaan er alternatieven waarmee je gemakkelijk en snel je tanden thuis witter maakt.
Dit is veel handiger én goedkoper. Bij Megabruin hebben we de oplossing: de kit van WHiTE@HOME zorgt ervoor dat je direct wittere tanden hebt en het zorgt daarnaast voor een grondige reiniging van het gebit. Daarnaast zie je effectief hoeveel tinten witter je tanden geworden zijn. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Waarom je tanden witter maken?

Het antwoord op deze vraag is heel simpel: gele, verkleurde tanden geven vaak een ongezonde indruk. Het wordt dikwijls geassocieerd met een slechte hygiëne en de meeste mensen vinden het onaantrekkelijk. We komen allemaal graag goed voor de dag, veel mensen schamen zich dan ook voor gele tanden!
Vaak gaat het zelfs zo ver dat ze niet meer durven lachen of zoveel mogelijk hun mond toehouden. Je gevoel van eigenwaarde kan hierdoor een flinke deuk oplopen.

Verzorgde tanden daarentegen geven je een goede dosis zelfvertrouwen! Je voelt je beter in je vel en je laat die prachtige glimlach graag aan iedereen zien!
Naast die extra dosis zelfvertrouwen maak je ook een betere indruk bij anderen.
Witte tanden zorgen voor een goede en vooral verzorgde eerste indruk als je nieuwe mensen ontmoet.
En dat is iets wat we allemaal willen, toch? Genoeg redenen dus om je tanden zelf thuis witter te maken!

Tandverkleuring: hoe ontstaat dit net?

Tandverkleuring komt op allerlei manieren tot stand, vaak is het genetisch bepaald waardoor je van nature al verkleurde tanden hebt. Net zoals je haar-of oogkleur is de kleur van je tanden erfelijk. Daarnaast ligt bepaalde voeding vaak aan de oorzaak van de verkleuring. Er zijn veel kleurstoffen in eten en dranken die zorgen voor verkleuring van de tanden. Deze uitwendige verkleuring ontstaat doordat de kleurstoffen in de tandplak dringen. Koffie, rode wijn en thee zijn bekende oorzaken van verkleuring, ook roken kan een aanleiding vormen voor gele tanden. Voedsel dat veel zuur bevat zal het tandglazuur aantasten waardoor je verkleuring van de tanden krijgt.

De oplossing voor witte tanden: WHiTE@HOME

 

Goed nieuws voor iedereen die wittere tanden wil: een stralende glimlach verkrijg je gemakkelijk en zeer snel van thuis uit met de WHiTE@HOME kit, verkrijgbaar in ons Megabruin Zonnecenter te Putte. Vroeger was een wittere glimlach enkel mogelijk via dure behandelingen maar nu bestaat er dus een goed alternatief. De kit is gemakkelijk in gebruik, naast het witter maken zorgt de kit ook voor een grondige reiniging van het gebit. Dit draagt bij tot een goede gezondheid!

De kit bestaat uit een aantal producten waarmee je snel en gemakkelijk de tanden witter maakt. Daarnaast helpt het ook de witte kleur te behouden. De producten zijn niet schadelijk voor het gebit, want ze zijn 100% natuurlijk en cosmetisch. De volgende producten zijn inbegrepen:

  • De WHiTE Voorbehandeling Gel (15 ml): deze gel breng je aan vooraleer je de Whitening Gel gebruikt.
  • 3 WHiTE Whitening gels (30ml): deze gel zorgt ervoor dat de tanden witter worden. Het wordt aangebracht in het bitje, het verbetert de kleur en zorgt er ook voor dat de kleur behouden wordt.
  • Een WHiTE Mondstuk: het mondstuk is gemaakt uit flexibel plastic en daardoor handig en veilig in gebruik. Het flexibel plastic zorgt voor comfort en het brengt geen irritatie met zich mee in de mond!
  • WHiTE LED-Lamp: deze lamp wordt aangesloten op het bitje en zorgt ervoor dat de Whitening Gel goed werkt.
  • WHiTE Kleurenkaart: natuurlijk wil je resultaat zien en dat doe je via de kleurenkaart. Hiermee zie je hoeveel tinten witter de tanden geworden zijn en zo zie je direct het resultaat!

Wil jij ook een witter gebit en stralende glimlach? Kom dan snel
eens langs bij ons Megabruin Zonnecenter in Putte
of bel ons voor meer informatie. Onze experts staan je graag bij met het juiste advies!

PS: hou onze pagina met Sunny Tips in de gaten, want hier delen wij de leukste acties en weetjes. Zo blijf je steeds op de hoogte van het laatste nieuws.

Megabruin & WHiTE@HOME een goede combinatie

Prijs WHiTE@HOME

Het Megabruin-Team

Comment Section

0 reacties op “Wittere tanden | WHiTE@HOME | Megabruin

Plaats een reactie


*