That'so  pure sun - all-in-one

That'so Pure Sun

Wat een kleurrijke verpakking, wat een heerlijke mist bij het vernevelen en hoe makkelijk kan het aanbrengen van bescherming in de zon zijn? Hoezo… je neemt maar 1 flacon mee naar het strand ? Ja hoor, dankzij de All-in One formule, de progressieve SPF technologie en het Continuous spraysysteem spaar je geld, tijd en ruimte in de reiskoffer, terwijl je nooit eerder zo’n mooie bruine kleur kreeg en dit zonder enige irritatie door de zon.

€ 22,50,-

All in One Tan Accelerator spray

NEW: 2019


Parfum van vanille, kokos en munt.


inhoud: 175 ml


Deze ‘bruin-versneller’ ondersteunt het natuurlijke proces van pigmentvorming in de huid voor een intense en uniforme kleurontwikkeling. Hiertoe is rijkelijk UNIPERTAN aan de formule van de spray toegevoegd. Dit revolutionaire bio-complex helpt rechtstreeks bij de genese van melanine in de pigmentcel zodat de bruine kleur sneller tot ontwikkeling komt en ook intenser zal zijn. 

Hier géén spray op olie basis , wel op HENNEP WATER basis, wat de huidkwaliteit ten goede komt! Hennep, rijk aan Omega 3 en Omega 6 onverzadigde vetzuren wordt goed door de huid opgenomen en voedt haar met krachtige antioxidanten die de aantasting door UV tegenwerken.

Makkelijke spray applicatie en verfrissend gevoel door de toevoeging van MENTHOL.


Hoe gebruiken? Vakantie in zicht?

Begin al enkele dagen vóór je strandvakantie met een dagelijkse applicatie!
Blijf op 20 cm van je huid en spray uniform en continu voor een goede verdeling van de product. Is je dit niet gelukt, dan start ’s ochtends vóór je de zon in gaat en herhaal elke vakantiedag.
Deze verfrissende spray trekt snel in en je bent in een wip klaar voor
“A DAY ON THE BEAC H…” 

€ 24,50,-

All in One SPF Spray 20-30-50 Vegan OK

NEW: 2019


Parfum van gember en limoen


Inhoud: 175ml


Deze SPF spray, op basis van droge olie, geeft je de mogelijkheid te starten met een hoge protectiefactor 50  en -naar mate je vakantie vordert en de gevoeligheid van je huid aan  zonlicht afneemt-  naar een lagere factor van 30 of 20 af te zakken. Dankzij dit gepatenteerde Progressieve Protectie systeem hoef je maar 1 enkele SPF spray mee te nemen naar de zon. Klinische testen tonen aan dat bij een eerste applicatie een bescherming van 20 gerealiseerd wordt. Maar wil je een hogere protectie van 30 of zelfs 50 dan breng je na 1 minuutje een 2de spraylaagje en eventueel nog een 3de aan voor maximale bescherming.

Verder mag je op je 2 oren slapen: in deze VEGAN OK spray is geen enkele substantie van dierlijke origine noch werd dit product op dieren uitgetest!

Deze SPF spray heeft extra verzorgende ingrediënten die meer dan de moeite waard zijn.

 • AVOCADO olie is welbekend om haar hydraterend en zacht makend effect! Elke huid in de zon heeft nood aan extra vocht en een sterke huidbarrière.
 • JOJOBA olie, met lage viscositeit, wordt supersnel geabsorbeerd en voelt echt als droge olie aan. Bij zowel een vette als een erg droge huid herstelt jojoba olie de vetzuur balans en geeft elasticiteit aan je huid.
 • en door de toevoeging van VITAMINE E, zijnde een krachtige antioxidant, wordt de strijd tegen de vrije radicalen ( veelvuldig aanwezig in zonlicht) aangegaan… want wie wil nu huidcel beschadiging of rimpels?

Hoe gebruiken?


Schud de flacon voor gebruik, zo meng je alle ingrediënten goed. Bij applicatie op het gelaat: sluit ogen en zet lippen op elkaar- even niet inademen! Je mag ook op je hand sprayen en dan het gelaat in wrijven. Uiteraard dien je – wil je je protectieniveau behouden – regelmatig de SPF spray aan te brengen, zeker al je na het zwemmen terug droog bent.


Dus BEACH LOVER,  je zal op het einde van je vakantie versteld staan van je natuurlijke bruine kleurontwikkeling én je soepele stralende huid met gouden gloed. YOUR TAN will be the best souvenir for a long time!

€ 45,-

All-In-One BEACH LOVER DUO

New 2019


Hoe zalig een hele dag op het strand!


Je geniet van de zeebries, de lange wandeling langs de waterlijn, de frisse duik in het zilte nat en de warmte van het mulle zand. Voor je het weet zakt de zon en kleurt de horizon oranje rood. ’s Avonds, na een frisse douche, zie je het resultaat zo ’n lange beachdag: een prachtige bruine kleur en geen spoor van roodverbranding!


Zo hoort het!


Dus dit DUO pakket All-in One moet mee in je reiskoffer naar de zon, want de All-in One Tan Accelerator zorgt voor een boost in je natuurlijke pigmentatie proces en met de All-in One Protection Spray ben je beschermd tegen het UV A- en UV B-overaanbod tijdens de vele uren op het strand.

€ 19,50

That'so pure sun All in One SPF Spray 20-30-50

Deze SPF 20/30/50 geeft een continue verneveling. Doordat je de flacon in alle richtingen kan bewegen is het aanbrengen, zelfs op je rugzijde en aan de achterkant van je benen, snel en makkelijk. De uiterst fijne mist van droge olie geeft je niet alleen de gewenste bescherming, maar bevat zoveel meer voor je huid. Je vindt in deze All-in One formule:

Uitstekende chemische filters die het volledige UVA en UVB spectrum afblokken, uiteraard volledig conform de Europese richtlijnen.


 • Melanup+ dat de natuurlijke melaninesynthese stimuleert.
 • Tyr-Excel, zijnde tyrosine die het bruiningsproces verbetert.
 • Avocado olie en jojoba olie voor hydratatie en souplesse van de huid.
 • Extra vitamine E die als krachtige antioxidant de vrije radicalen neutraliseert en zodoende huidschade voorkomt.

INHOUD: 200 ml

€ 28,50

That'so pure sun All in One SPF Spray 50-80-100

Deze SPF 50/80/100 geeft een continue verneveling. Doordat je de flacon in alle richtingen kan bewegen is het aanbrengen, zelfs op je rugzijde en de achterkant van je benen, snel en makkelijk. De uiterst fijne mist van droge olie geeft je niet alleen de gewenste bescherming, maar bevat zoveel meer voor je huid. Je vindt in deze All-in One formule:

Uitstekende chemische filters die het volledige UVA en UVB spectrum afblokken, uiteraard volledig conform de Europese richtlijnen.


 • Melanup+ dat de natuurlijke melaninesynthese stimuleert.
 • Tyr-Excel, zijnde tyrosine die het bruiningsproces verbetert.
 • Avocado olie en jojoba olie voor hydratatie en souplesse van de huid.
 • Extra vitamine E die als krachtige antioxidant de vrije radicalen neutraliseert en zodoende huidschade voorkomt.

INHOUD: 200 ml


€ 12,50

That'so pure sun All in one Shower Gel

Deze douchegel is super effeciënt : reinigt, verfrist en de actieve bestanddelen in de gel bevorderen het bruiningsproces.

Deze All-in One Shower Gel geurt fris en laat absoluut niet vermoeden dat er een anti-muggen ingrediënt in verwerkt is. Dit Mosquito-Guardian ingrediënt (geurloos!) houdt muggen weg en beschermt zo tegen vervelende beten.


INHOUD: 200 ml

€ 19,50

That'so pure sun after sun spray

Deze micro-emulsie aftersun geeft de huid precies wat ze nodig heeft na een zonnebad. De speciale combinatie van 5 actieve ingrediënten garanderen een uiterst verzorgend, hydraterend en verfrissend effect.


 • MELANUP+ verbetert de natuurlijke melanine productie. 
 • ALOE BARBADENSIS hydrateert en maakt de huid zacht en glad.
 • Ontstekingsremmende factoren verminderen roodheid en irritatie.
 • MENTHOL uit pepermuntolie , werkt desinfecterend terwijl het “cooling-effect” is goed merkbaar op de warme huid.

Hele makkelijke applicatie : Spray enkele seconden op een zuivere droge huid (bv. na het douchen en drogen met handdoek) , best vanop 30 cm afstand.

Inwrijven niet nodig. Vermijd contact met de ogen.


INHOUD 200 ml

Bel voor meer informatie of kom langs bij Megabruin zonnecenter