PALM

Agave Intensifier & Pineapple optimizer

PALM… doet meteen dromen van tropische eilanden omringd door hoge palmbomen.
En heel veel zon, NO WORRIES… er wordt uitstekend gezorgd voor jouw huid én kleur!

€ 35,-

Palm + Agave Intensifier, Step 1

Specifiek voor Palm, step 1 is Vitatan, die de essentiële voedingsstoffen voor de pigmentcel levert, zodat deze optimaal kan functioneren en een maximale hoeveelheid aan melanine kan produceren.

De huid neemt maximaal de bruiningsingrediënten én huidverzorgende voedingsstoffen op zodat je kleur een boost krijgt en de huid straalt.

Dadels en kokosnoten bevatten mega-verzorgende eigenschappen voor een instant beauty-effect. Dadels zitten boordevol vitaminen= antioxidanten-bom die de huid krachtig beschermt tegen de aanval van vrije radicalen.

Kokosnootwater en –olie zorgt voor hydratatie en houdt de huid zacht en soepel.


Inhoud: 237 ml

€ 42,50

Palm + Pineapple optimizer, step 2

Nieuw is PALM step 2 Optimizer met ‘the best of the best’ op vlak van bruiningrediënten: Vitatan, CuO2 en TRF intensifiëren het natuurlijke pigmentatieproces, terwijl een bronzing blend van DHA en cosmetische directe bronzers, voor een maximaal bruiningsresultaat zorgen.

Voor extra verzorging is er pineapple! Ananas zit boordevol vitamine C en beschermt zodoende je cellen tegen de schade door vrije radicalen. Bovendien is ananas zeer rijk aan mangaan. Dit sporenelement is – samen met vitamine C- belangrijk bij de synthese van colloageen. En tenslotte versterkt ananas je huid barrière voor een betere bescherming tegen UV licht. Laat die extra pineapple dus maar komen!


Inhoud: 237 ml

Bel voor meer informatie of kom langs bij Megabruin zonnecenter