megabruin-coast-header

COAST

California Tan's new UNISEX line

COAST COLLECTION

California biedt zoveel meer dan strand en oceaan! 

De dichtbeboste hellingen van dit kustgebergte leveren de actieve ingrediënten die deze COAST lotions een hoog bruiningsvermogen geven samen met een uitstekende huidverzorging.


  • Alpine Lichen zijn zilvergrijze korstmossen waaruit Usnine zuur geëxtraheerd wordt. In zuivere vorm is dit een gele vaste stof met vele positieve eigenschappen : antibacterieel - krachtig antioxidant en huid kalmerend (dus prima voor de gestresseerde, geïrriteerde huid in de zon!). Dat dit extract van korstmossen ook de onaangename geur op de huid na het zonnen wegneemt is een extra voordeel.
  • Een Energy Mix van proteïne , Ginseng en Taurine doet de huidcellen op volle toeren draaien voor een optimaal cel metabolisme en een sterke verdediging tegen omgevingsstress.
  • Sea Oak Algae zijn rijk aan mineralen (Jodium) en Omega 3 vetzuren zoals EPA, die de huid intens voeden . Hierdoor behoudt de huid haar jeugdige look en voelt zacht en glad aan.

€ 34,50

COAST COLLECTION

Intensifer step 1

In deze step 1 COAST is uiteraard het CT bruiningsingrediënt nl. Vitatan aanwezig dat de melanineproductie in de huid stimuleert.

Wat deze COAST Collectie zo bijzonder maakt is de olievrije formule (snelle absorptie van de lotion) en de uniseks geur door zowel mannen als vrouwen erg geapprecieerd! Deze geur van limoen, dennennaalden, bergamot en rozemarijn werd bij externe testen door beiden als favoriete geur naar voren geschoven.


INHOUD: 235 ml - zakje € 4

megabruin-coast-2-optimizer

€ 45,50

COAST COLLECTION

Optimizer step 2

Deze COAST step 2 bevat uiteraard de CT bruiningsingrediënten zoals Vitatan, CuO2 en TRF en dit gecombineerd met karamel, zijnde een directe cosmetische bronzer. Voeg daar de vertraagde bronzers zoals DHA en Erytrulose aan toe en deze Coast geeft je effectief het meest geoptimaliseerd bruinresultaat!


INHOUD: 235 ml - zakje € 5

megabruin-coast-3-extender

€ 35,-

COAST COLLECTION

Tan Extender step 3

Zoals alle Tan Extenders step 3 van California Tan, bevat ook deze nieuwe COAST Vitatan zodat de melanineproductie - ook uren na je zonnebad - verder gaat en je kleur zich verder ontwikkelt.


INHOUD: 470 ml

Bel voor meer informatie of kom langs bij Megabruin zonnecenter