CALIFORNIA TAN

Axis Intensifier & Natural Bronzer

AXIS

Baanbrekende collectie, door California Tan ontwikkeld met slechts 1 doel voor ogen: de huid in de allerbeste conditie te krijgen / haar optimaal gezond te maken! Om dit te bereiken, speelt HYDRATATIE een cruciale rol! Vandaar het unieke Moisture Elexir, een mix van:

 • Sphingo-lipiden, zijnde de voorlopers van ceramiden (lees meer onderaan)
 • Triglyceriden, zijnde het meest voorkomende vet in ons lichaam.


axis-intensifier

€ 130,-

AXIS - Intensifer step 1

AXIS INTENSIFIER step 1 bevat de vitaminencocktail VITATAN om de natuurlijke pigmentatie in de huid te stimuleren.

 • axis-natural-bronzer

  € 135,-

  AXIS - Natural Bronzer step 2

  AXIS NATURAL BRONZER bevat naast de step 2 bruiningsingrediënen voor de stimulatie en intensifiëring van de natuurlijke pigmentatie ook een kleine dosis directe natuurlijke bronzers 

 • Moisture Elexir legt zich op de huid als een dun membraan en heeft een dubbele rol: Enerzijds versterkt dit membraan de barrière functie van de huid. Hierdoor is deze beter afgesloten tegen invloeden van buitenuit (infecties door bacteriën, luchtvervuiling...). en blijft vocht beter bewaard in de huid. Anderzijds stimuleren de ceramiden in dit Moisture Elexier de huideigen aanmaak van ceramiden, met zichtbaar verjongingseffect op de  huid.


  Ook Eternal Essence – een combinatie van ingrediënten die de pro-collageen synthese stimuleren – heeft huidverjonging als doel!


  De Water Infusion Technologie brengt waterlelie-extracten samen met Polynesische Tamanu-olie. Dit is een goede bron van essentiële voedingsstoffen die krachtig antioxidant werken en hydrateren.


  Het meest trendy ingrediënt in deze AXIS lijn is zonder twijfel het extract van zwarte truffel, dat geprezen wordt voor zijn exceptionele huidverzorgende eigenschappen. Deze zwarte truffel levert ook hoge concentraties van het enzym Tyrosinase wat de natuurlijke melanine synthese ten goede komt.


  Koper en zink mogen zeker niet ontbreken voor de goede enzymwerking van tyrosinase. Daarom worden beide mineralen toegevoegd. Dit alles heeft een positief effect op de pigmentvorming wat uiteindelijk resulteert in prachtige bruine huidkeur.


  Dat California tan de nieuwste trends in de cosmetica industrie op de voet volgt, toont je deze AXIS Collectie:

  • Voorbij zijn zware crèmes! Lichtgewicht serums zijn IN;
  • Nieuwe, frisse geuren, die zowel voor mannen als vrouwen kunnen, maken lotions uniseks.
  • Volop prioriteit geven aan huidverzorging en deze d.m.v. geavanceerde technologieën die de ingrediënten zo effectief mogelijk laten werken.

  Bel voor meer informatie of kom langs bij Megabruin zonnecenter